Wat kun je verwachten van Black Bananas?

 

Omdat het een unieke kledingcombinatie is weet je nooit van tevoren welke nieuwe kledingstukken op je wachten. Black Bananas herken je aan hun witte logo met daarop het gezicht van een aap, de Transformator Monkey. Voor sporters is er een variatie aan jogging broeken te koop. Ook heeft het merk een groot aanbod hoodies en t-shirts die je in verschillende kleuren kunt vinden. Je maakt je look helemaal af met accessoires, zoals een stoere pet.

 

Jogger

De orange tape jogger van Black Bananas is perfect voor mensen die van sporten houden. Het is een comfortabel zittende joggingbroek met orange tape aan de zijkanten. Dat maakt de broek opvallend en bovendien ben je goed zichtbaar wanneer je in de vooravond een rondje gaat rennen! Je kunt de broek in uiteenlopende maten bestellen.

 

Sweatshirts

Tijdens de koude maanden zit je bij Black Bananas altijd goed. Je kunt verschillende sweatshirts kopen die je heerlijk warm houden. Zo zijn er sweatshirts met en zonder capuchon. Voor sportliefhebbers zijn de sweatshirts ook heel geschikt. Je kunt bij Black Bananas kiezen uit verschillende designs, waaronder de Angel Hoody: een zwart sweatshirt met een capuchon. Verder heb je natuurlijk de Black Bananas Signature FC, de Blvck en Luxury FC. Allemaal zijn ze uitgevoerd met een capuchon, maar je kunt natuurlijk ook voor de Black Bananas Cobra crewneck kiezen. Dit is een zwart sweatshirt met lange mouwen die je lekker warm houdt!

 

T-shirts van Black Bananas

 

Voor de warme dagen heeft Black Bananas ook enkele luchtige shirts in de aanbieding. Er zijn zowel polo shirts als v-neck shirts te verkrijgen bij Forza.nl!

Accessoires

Wil je je look helemaal af maken of ben je op zoek naar een speciaal accessoire? Dan hebben we de Black Bananas trucker-caps voor je op voorraad. De trucker cap heeft een 3D borduursel op de voorkant en een plastic kliksluiting aan de achterkant. Voor unieke kleding en accessoires kun je dus altijd bij Black Bananas terecht!