Met Ambika loop je er altijd trendy bij! Wie in de spotlights wil staan kan voor een leuk uitziende blouse kiezen, maar ook gaan voor één van de apart uitziende topjes. Ambika kleding combineer je altijd prachtig met de Flair pants. Past de kleding toch niet helemaal bij jou? Dan kun je de items die je niet wilt houden geheel gratis binnen 14 dagen retourneren!

De Ambika trendy topjes

Een topje is nog altijd een favoriet als je snel een mooie outfit moet uitkiezen. Daarom heeft Ambika topjes in verschillende kleuren en meerdere motieven. Zo heb je de Ambika Top Snake, maar ook de Snakebeig met een gaaf tijgermotief! Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de klaproos top van geel-zwarte stof met rode klaprozen! Blouses kun je vinden met gedurfde motieven, maar ook kleurrijke modellen zoals de Bluse Palm met een bloemen of plantenmotief!

Met de Flaired broek rond je het geheel af!

Bij een leuk bloesje of topje hoort natuurlijk ook een passende broek. De Flaired pants van Ambika zijn zo ontworpen dat je ze goed kunt combineren met de rest van de collectie. De Flaired broek worden gemaakt van een duurzame stof en zijn zo vormgegeven dat ze iedereen als gegoten zitten! Alle bestelde kledingstukken worden binnen 3 werkdagen door ons bezorgd, waardoor je nooit lang op je kleding hoeft te wachten! Zo steel je al snel de show met je prachtige Ambika kleding!