De beste kwaliteit denim

Cross Jeans is een Europees merk, waarvan het bedrijf in 1990 werd opgericht. De jarenlange ervaring en het steeds weer aanbrengen van verbeteringen in designs, hebben gemaakt dat Cross Jeans nu een van de meest bekende namen is op het gebied van jeansbroeken.

Jeansbroeken zijn de specialiteit van Cross Jeans en dat is gelijk op te merken. Alle designs zijn van uitstekende kwaliteit, omdat er gekozen wordt voor de beste denim stoffen voor vervaardiging van de broeken. Cross Jeans jeansbroeken staan er verder om bekend een unieke stijl en perfecte pasvorm te hebben. Omdat ze in verschillende maten voorkomen is er voor iedereen wel een geschikte jeans te vinden. Over irritaties en minder lekker zittende broeken hoef je je geen zorgen te maken, Cross Jeans kiest voor huidvriendelijke stoffen.

Meer dan alleen jeans

Cross Jeans is er niet alleen voor jeansbroeken, hun kledinglijn bevat meerdere items voor zowel dames als heren. Jackets, jurken, shirts, enzovoort. Ook hier ontbreekt het niet aan de kwaliteit en unieke stijl die we van Cross Jeans gewend zijn. Heel handig aan dit merk is, dat ze elk seizoen met nieuwe designs komen, zodat je altijd iets nieuws kunt uitzoeken.

Hoge kwaliteit materialen, unieke stijl, perfecte pasvorm en jarenlange ervaring, allemaal eigenschappen van Cross Jeans en redenen om zeker een kijkje te nemen in onze collectie Cross Jeans items. Gegarandeerd dat je iets naar je smaak en maat vindt!