Mode is niet aan grenzen gebonden en dat laat kledingmerk Freequent ons steeds weer zien. Freequent is een Scandinavisch merk voor dameskleding, dat in 2009 werd opgericht en waar stijl, passie en creativiteit erg belangrijk zijn.

Uniek en stijlvol

Freequent haalt haar inspiratie uit de hele wereld (New York, Parijs, Milaan, enzovoorts) en combineert dit met haar Scandinavische roots. Dit resulteert in leuke ontwerpen met unieke details, iets wat je zeker ook zal opvallen in onze collectie van Freequent wear. Dames die bijvoorbeeld opzoek zijn naar casual kleding, zonder saai en onopvallend te zijn, vinden in onze Freequent collectie zeker wat.

Natuurlijk is er ook rekening gehouden met de kwaliteit en pasvorm. Bij Freequent is er echt wel alles voor de gemiddelde vrouw, je hoeft dus niet te vrezen dat de items te klein of juist te groot zullen uitvallen. Freequent heeft bij het ontwerpen van haar kleding rekening gehouden met de meest voorkomende maten bij klanten.

Behalve het stijl aspect, moet kleding ook van goed kwaliteit zijn en daar zorgt Freequent ook voor; alle Freequent wear is van hoogwaardige kwaliteit materiaal gemaakt, zodat je nog jaren erna kan genieten van je bloes of jurk.

Gevarieerde stijl

Elke vrouw is anders als het aankomt op kledingstijl. Om deze reden heeft Freequent heel wat variatie in haar kledinglijn en dit zie je ook in de collectie van Forza.nl. Stoer of feministisch, speels of chique, elegant of casual, Freequent heeft het allemaal. Gewoon omdat ze weten dat elke vrouw haar eigen stijl heeft en door voldoende keuze mogelijkheden te bieden, zorgen ze ervoor dat je nooit meer weggaat bij Freequent!

Mode is tijdloos, maar met Freequent kan je nu ook zeggen dat mode en modieus gekleed zijn, niet aan grenzen gebonden is. De trends vanuit plekken als New York en Milaan worden gecombineerd met Scandinavische details, wat zorgt voor enkele prachtige kledingstukken, waar elke dame helemaal weg van is! Wacht jij dus niet langer en zoek vandaag nog iets uit onze Freequent collectie uit.