Stijlvolle kleding kan meerdere betekenissen hebben. Voor de een betekent dat elegant en met minder kleur, terwijl de ander het juist moet hebben van trendy, hip en fleurig. Ben jij ook van de categorie trendy en hip, dan is onze nieuwste toevoeging een echte aanrader. We hebben het over Hailys.

Jong en hip

Hailys is een Duits merk dat in 2012 werd opgericht door een groep retailers, die het traditioneel pre-order systeem voor kleding niet behoorlijk effectief vonden. Inmiddels is Hailys erg bekend in de fashion industrie van Duitsland en omstreken. Hailys ontwerpt en fabriceert kleding voor dames, heren, tieners en kinderen, voor een ieder dus.

Kleding van Hailys valt gelijk op, omdat elk item een unieke stijl en passende kleur heeft. Dit wordt verder onderstreept met prachtige designs en prints. Er zijn maar weinig merken die gedurfde designs en prints zo goed kunnen combineren als Hailys. Toch zijn de kledingstukken niet druk en schreeuwerig, maar eerder fleurig en trendy. En omdat je kan kiezen uit meerdere items (broeken, shorts, tops, shirts, enz.) maak je makkelijk en snel een complete outfit die je een casual of sportieve look geeft.

Betaalbaar

We horen heel vaak dat merkkleding onbetaalbaar is. Juist om deze reden zit Hailys ook in ons assortiment: van Hailys moet mode namelijk altijd betaalbaar blijven. Koop je dus iets uit de kledinglijn van Hailys, dan kan je ervan uit gaan dat je enkele geweldige items krijgt en toch wat geld overhoudt. Bij Hailys is mode dus niet onbetaalbaar maar voor iedereen beschikbaar.

Aarzel dus niet en kijk rond in onze collectie Hailys kleding voor trendy, comfortabele en betaalbare mode en dat ook voor het hele gezin!