Daarom is het assortiment ook gevarieerd: van elegante en comfortabel zittende vesten tot stijlvolle rokken, prachtige jurken, fleurige tops en leuke broeken. Met Luba vind je zeker iets, waarmee je vol vertrouwen over straat gaat, wetende dat je er prachtig en volgens de laatste mode bijloopt.

Zien we je binnenkort in een blouse of trui van Luba?

Als modebewuste dame moeten er zeker enkele leuke truitjes en tops in je kledingkast zitten. Luba heeft daarom een aantal modellen van truitjes en blouses, zowel eenvoudig als fleurig. Behalve dat deze truitjes en blouses er heel leuk uitzien, zijn ze ook van hoogwaardige kwaliteit materiaal zoals acryl en polyester. Hebben we wel iets in jouw maat? Zeker wel, bepaalde blouses zijn in de bekende formaten (medium, large en XL) gemaakt en weer anderen zijn in one – size. Verder vind je in ons assortiment zeker iets dat bij het weer past, van luchtig tot iets warmer. Dus, zien we je binnenkort in een leuke Luba top uit ons assortiment?

Handige combinaties

Het handige aan onze Luba collectie is, dat je leuke combinaties kan maken. Dit geven we je overigens ook aan bij onze productbeschrijvingen. Zo zijn er een aantal elegante rokken die op zich al heel mooi staan, maar met een van onze blouses nog beter uitkomen. Deze rokken zijn van comfortabel zittende stof.  Hetzelfde geldt voor de jurken in het assortiment.

Broeken

Truitjes kan je natuurlijk ook mooi combineren met een broek en daar heeft Luba ook heel wat voor ontworpen. Bij ons vind je daarom een aantal modellen Luba broeken die er stevig uitzien maar toch heerlijk zitten. Deze broeken zijn meestal van het stevige polyester gemaakt.

Voor je volgende date op zijn voordeligst uitzien of gewoon modieus voor de dag komen? Dan kies je voor een item of combinatie van Luba kleding uit ons assortiment.