Een van de merken voor dames is Ricceri. Daarnaast vind je nog andere leuke merken zoals Typical Jill, Quay en My Pashion. Omdat er zoveel verschillende merken zijn kun je kiezen uit verschillende modellen kleren. Is het ene merk niet jouw stijl, dan vind je vast wel iets van het andere merk. Ricceri heeft bloesjes en jurken met een leuke print. Deze zijn gemaakt van polyester en elastane. De bloesjes hebben ook een extra leuke detail, zoals bijvoorbeeld een strik aan de voorkant of brede mouwen.

Vrolijke kleding van Ricceri

Dit maakt het extra vrolijk. De kleding kun je dragen naar feestjes of als je een dagje uit gaat. De G. Ricceri 1072 is een donkerblauwe bloes met een strik aan de voorkant. Het heft leuke moetiefjes met een rode kleur erop. Je kunt het heel makkelijk combineren met een rok of lange broek. Ook vind je er jurken in frisse kleuren. Een daarvan is de G. Ricceri 1074. Het heeft een bruine kleur en leuke gele printjes erop. Deze is ook gemaakt van polyester en elastan.

Ben je dus opzoek naar leuke kleding voor elk seizoen? Neem dan een kijkje op Forza.nl. Door de grote diversiteit in kleding vindt je altijd wel iets wat jou aanspreekt. Ricceri is een van de vele merken die je op de website kunt vinden. Ook voor de heren is er een uitgebreide collectie aan kleding. Er zijn jassen, broeken en t-shirts.