Op Forza.nl vind je zowel dames als heren mode. Het assortiment is ruim en voor elk seizoen vind je een kledingstuk. Dames en heren kunnen kiezen uit verschillende merken. Enkele van de merken zijn Black Bananas, Cup of Joe en Rino en Pelle. Van de merken kan het voorkomen dat er een of meerdere collecties per seizoen binnen zijn. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken dat er meerdere mensen rondlopen met het jasje of jurkje die jij hebt. Ook komen de producten rechtstreeks van de fabrikant. Zo krijg je altijd een scherpe prijs voor de producten.

Rino & Pelle jassen

Een van de merken voor de dames is Rino en Pelle. Speciaal voor de aankomende wintermaanden zijn er winterjassen te verkrijgen. Deze komen in verschillende modellen en kleuren en houden je lekker warm. De jassen zijn te verkrijgen in print, met knopen of met een rits. Een van de items is de bruine winterjas gemaakt van polyester. Dit is de Rino en Pelle winterjas Zoi Rino. Het is een lange jas en bevat twee grote zakken aan de voorkant. Hierin kun je je spullen kwijt, zoals een winterhandschoen. Het lijkt erop alsof de jas gemaakt is van echt dierenvacht. Echter is dit faux fur. Het komt tot op je knieën en houdt je lekker warm.

Houd je meer van stoere jassen? Dan is de Rino en Pelle Blush Rino misschien wel iets voor jou. Het is een zwarte jas gemaakt van polyester. Ook heeft het een hoge kraag zodat je goed beschermt bent tegen de koude wind. Deze jas kun je dichtmaken met knopen en het heeft ook een riem. Zo kun je het stevig vastmaken. De jas is lekker dik en je blijft er dus warm in. Ben je opzoek naar een nieuwe winterjas? Dan moet je zeker de collectie van Rino en Pelle bekijken.