Chique en stoer tegelijk

Sisters Point wordt vaak gezien als een eigenwijs merk en dat zie je terug in de verschillende kledingstukken uit ons assortiment. Een jurk of top van Sisters Point is nooit saai en onopvallend: vanwege het design zie je er tegelijkertijd chique en stoer uit. Wedden dat je hierdoor een blijvende indruk laat bij je gasten!

Niet bang om op te vallen!

Houd je van stijl en mode en ben je niet bang om op te vallen, dan is Sisters Point het merk voor jouw! In ons assortiment vind je onder andere prachtige jumpsuits en broeken die je niet makkelijk ergens anders zult aantreffen.

Sisters Point staat ook helemaal voor uniek en opvallend. Er is daarom geen vast thema aan hun kledingstukken verbonden, maar ze houden wel altijd rekening met de drie typen vrouwen waar ze hun kleding voor ontwerpen: klassief, sportief en trendy. Daarom kunnen we met zekerheid zeggen dat er een kledingstuk voor een ieder te vinden is in ons assortiment van Sisters Point.

Catwalk trends van Sisters point

De zogenaamde catwalk trends zijn allemaal van de laatste mode, maar helaas niet altijd betaalbaar. Sisters Point heeft het letterlijk tot punt gemaakt, deze trends te vertalen naar betaalbare kledingstukken. Dit zie je echt allemaal terug in hun modellen en designs: stuk voor stuk elegant, stoer en uniek.

Kleed je je graag volgens de laatste mode en vind je het geen probleem om op te vallen? Zie je er graag chique uit, zonder daar teveel voor te betalen? Dan vind je zeker iets naar je smaak in het assortiment van Sisters Point!