Wat kun je verwachten van Black Bananas

Omdat het een unieke kledingcombinatie is weet je nooit van tevoren welke nieuwe kleding stukken er te wachten staan. Dat is nou het mooie van Black Bananas. Black Bananas kun je namelijk herkennen aan hun witte logo met daarop het gezicht van een aap (de transofrmator Monkey). Voor de sporters is er een variatie aan jogging broeken. Ook zijn er hoodies aanwezig in verschillende kleuren en  t-shirts. Verder kun je je look afmaken met accessoires zoals petten.

Jogger

De orange tape jogger van Black Banans is goed voor zij die sporten houden. Het is een comfortabel zittende jogging broek en het heeft aan de zijkanten de ‘orange tape’. Dat maakt de broek opvallend en kun je ook in de vooravond een rondje rennen. De broek is te verkrijgen in verschillende maten.

Sweatshirts

Komen de koude maanden eraan? Geen nood, want bij Black Bananas zit je goed. Je kunt hier verschillende sweatshirts kopen die je lekker warm houden. Zo zijn er sweatshirts met en zonder capuchon. Ook voor sportliefhebbers zijn de sweatshirts geschikt. Je kunt kiezen uit verschillende designs. De Angel Hoody is een zwarte sweatshirt met een capuchon. Verder heb je de Black Bananas Signature FC, de Blvck en Luxury F.C. Allemaal komen met een capuchon. Wil je liever eentje zonder een capuchon dan kun je kiezen uit de Black Bananas Cobra crewneck. Deze is een zwarte sweatshirt met lange mouwen en houdt je lekker warm. 

T-shirts van Black Bananas 

Voor de warme dagen beschikt Black Bananas ook over enkele luchtige shirts. Er zijn zowel polo shirts als V-neck shirts te verkrijgen.

Accessoires

Wil je je look helemaal compleet maken of ben je gewoon opzoek naar enkele accessoires? Dan heeft Black Banans trucker-caps in voorraad. De trucker cap heeft een 3D borduursel op de voorkant en heeft een plastic kliksluiting aan de achterkant. Voor unieke kleding ben je dus bij Black Banans  terecht.