Jogging broeken van Milestone

De broeken van Milestone Relics zijn ook geschikt voor sporters. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Miami Track Pants. De broek is beschikbaar in de kleuren Blue Glow en Black. De Blue Glow heeft een white tape aan de zijkant van de broek, de Black is voorzien van een yellow tape. De Track Pants hebben een elastieken band waardoor je hem makkelijk strakker aantrekt. Wil je tijdens het joggen naar je favoriete muziek luisteren, dan berg je je mobiel veilig op in de ruime broekzakken.

Milestone Relics shorts

Naast jogging broeken heeft Milestone Relics ook gave shorts. De Miami Track Short is er in twee verschillende kleuren: de Blue Glow Track Short en de Black Track Short. Geschikt voor warme dagen, maar ook voor sporters.

T-shirts

Voor gewone t-shirts kun je natuurlijk ook terecht bij Milestone Relics. Voor sportliefhebbers is er speciaal de Miami Track Tee. Deze kun je in de kleuren grijs, zwart en blauw. Zoek je een shirt dat je wat makkelijker casual kunt dragen? Dan kun je kiezen uit één van de signature t-shirts of t-shirts met een print.

Sweatshirts

Voor de koude winterdagen heeft Milestone Relics verschillende soorten sweatshirts in de collectie. De sweaters zijn in opvallende kleuren verkrijgbaar en je kunt kiezen voor een model met capuchon of zonder hoodie. De Captain Hoodie en Signature Hoodie hebben als detail zakken aan de voorkant. De Signature Crewneck en Dreamchaser Crewneck hebben een ronde neklijn.

Accessoires

Ben je op zoek naar een stoer accessoire om jouw look helemaal af te maken? Milestone Relics heeft petten in verschillende kleuren en modellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de Milestone Relics Suede Trucker cap of de Milestone Relics Signature cap. De Suede Trucker kun je in het grijs of bordeaux bestellen en hebben een stoere patch met merknaam op de voorkant. De Signature cap kun je in het zwart of bordeaux bestellen.