Jogging Broeken van Milestone

De broeken van Milestone Relics zijn ook geschikt voor sporters. Deze zijn de Miami Track Pants. De broek komt in de kleuren Blue Glow en Black. De Blue Glow heeft een ‘white tape’ aan de zijkant van de broek. De Black heeft een ‘yellow tape’. De Track Pants hebben een elastieke band waardoor je hem dus strakker kan trekken. Wil je tijdens het joggen naar muziek luisteren dan kun je je mobiel opbergen in de broekzakken.

 

Mile stone relics shorts

Naast de jogging broeken kun je er ook shorts vinden. De Miami track short komt in twee verschillende kleuren. Er is de blue glow track short en de black track short. Het is geschikt voor de warme dagen, maar ook goed voor sporters.

 

T-shirts

Voor gewone t-shirts kun je ook terecht bij Milestone Relics Voor de sportliefhebbers is er de Miami track tee. Deze komt in de kleuren grijs, zwart en blue glow. Zoek je gewoon een shirt die iets wat meer casual is? Dan kun je kiezen uit de verschillende signature t-shirts of t-shirts met een print erop.

 

Sweatshirts

Voor de koude winterdagen biedt Milestone Relics verschillende soorten sweatshirts aan. Deze komen in opvallende kleuren en je kunt kiezen uit eentje met een hoodie (capuchon) of zonder hoodie. De Captain Hoodie en Signature Hoodie hebben een hoodie en aan de voorkant beschikt de shirt over zakken. De Signature crewneck en Dreamchaser crewneck hebben geen hoodie. Deze hebben een ronde necklijn (crew neck).

 

Accessoires

Ben je opzoek naar een leuke of stoere accessoires om jouw look af te maken? Milestone Relics biedt petten aan in verschillende kleuren en in verschillende modellen. Je kunt kiezen uit de Milestone relics Suede Trucker cap en de Milestone relics Signature Cap. De Suede Trucker cap komt in de kleuren grey melee en bordo. Op de voorkant van de pet is er 3D borduursel met de naam van het merk. De Signature Cap komt in de kleuren black en bordo. Ook heeft deze een borduursel aan de voorkant. De petten komen allemaal in een standaard maat.