Zoals je waarschijnlijk al aan de naam hebt gemerkt, haalt Pharaoh haar inspiratie voornamelijk vanuit Egypte en de cultuur aldaar. Dit zie je terug in hun accessoires; ze zien er allemaal klassiek en eigentijds uit. Dit geeft je outfit een echte it – factor.

Pharaoh caps

Dat we er in Nederland ook wat van afweten, blijkt uit de geweldige collectie van Pharaoh. Pharaoh staat vooral bekend om haar hoofddeksels, de welbekende caps. In ons assortiment vind je ze allemaal: Sekhmet, Black Velvet en Suede. Het opvallende aan deze caps is, dat ze allemaal een uniek patroon hebben, die zoals verwacht, iets te maken hebben met de Egyptische farao. Met een Pharaoh cap op, zie je er gelijk stoer en toch stijlvol uit. Handig is dat ze zowel door mannen als vrouwen gedragen kunnen worden. Erg makkelijk als je dus een cadeautje moet uitzoeken maar niet precies weet wat.

T – shirts van Pharaoh

Behalve stoere caps vind je in ons assortiment van Pharaoh ook stijlvolle t – shirts. Het is dus niet dat Pharaoh alleen caps heeft, alleen zijn ze wat beter bekend. De t – shirts mogen er echter ook wezen. Ze zijn van 100% katoen en zitten dus erg comfortabel. Ook hier vind je de inspiratie van Egypte terug in de vorm van een fraai uitziend logo ontwerp op de shirt. Voor een aparte look kies je dus voor een t – shirt van Pharaoh.

Zowel de caps als de t – shirts van Pharaoh zijn van premium kwaliteit en zitten erg goed. Wil je je outfit op een unieke manier afmaken of wil je er in zijn geheel klassiek en toch stoer uitzien? Dan hebben we in ons assortiment alles wat je nodig hebt van de Pharaoh collectie.