De inspiratie voor het ontwerp van de kleding uit de Pure White collectie komt uit verschillende stylen. Dit zorgt voor uniek uitziende kleding die het best past, bij personen die zelfverzekerd door het leven gaan. Met deze kleding kun jij uitstralen en kenbaar maken. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan de look maar ook aan de materiaal soorten. 

De kwaliteit is dan ook een weerspiegeling van dit merk. Het is dan ook niet vreemd dat er sprake is van het grote assortiment kleding die wij van dit merk aanbieden.

Wat dacht je van de ballin original t-shirt?

Het is duidelijk dat een ieder die kleding van pure white aantrekt er opvallend uitziet en ook de nodige aandacht zal trekken. Bijvoorbeeld ook met de Ballin original t-shirt met het opschrift in roze dit geeft het t-shirt een eigenwijze look. Ook kan dit kledingstuk goed worden gecombineerd net als andere stukken uit de Pure White collectie zoals de ballin tape pants. Deze zijn luchtig en ideaal om eens aan te doen op een frisse dag of gewoon bij het bezoek aan een sportschool. Het opschrift aan de zijkant maakt deze ballin pants zeker wat uitschieter van de collectie.